Fotografia número 5276

Negatiu Placa Vidre Contacte Disc
1.5218.2.7    1.5218.2.7  7173.3271.3067.32 
Col·leccio Autor
Col·lecció Reixach Joan Reixach i Coral
Referència Antiga
Playa de Munjoy 
Expedient Administratiu Sèrie
   
Reportatge Número Imatges Reportatge Núm. reportatge
No 
Suport físic Format (Ample x Alçada) Disposició
  3.5 x 2.3  Horitzontal 
Color Conservació Tractament de restauració Procediment
Blanc i negre  Bona  Reproducció en nou negatiu  Gelatina sobre vidre 
Títol Tema
Grup de persones a la platja de cala Montjoi  Esbargiment en la natura 
Descripció
Grup de persones, no identificades, a la platja de la cala Montjoi remullant-se les cames a l'aigua del mar. El grup està format per quatre dones i un home. Duen roba de carrer i només es recullen les faldilles o els pantalons per mullar-se les cames. Al costat de l'home hi ha un gos assegut. A la dreta de la imatge es veu parcialment la barraca comunal dels pescadors. L'edifici està format per un cos de planta rectangular, de parets llises i emblanquinades. A l'esquerra, situada al pendent d'una muntanya propera, damunt dels espadats del sector de migjorn de la cala, es veu l'ermita de Montjoi. Aquest petit temple era d´una sola nau i el campanar, d´espadanya. Actualment, aquesta ermita ha estat transformada en una casa d´estiueig. Al fons es veuen les muntanyes de la serra de Rodes que envolten la cala. 
Data Inferior Data Superior Informacions Textuals Personatge Noms Persona
1/1/1888  31/12/1915       
Entitat Noms Entitats Lloc Noms Lloc
Confraria de Pescadors de Roses    Montjoi  Roses Alt Empordà Ermita de Montjoi Cala Montjoi Platja de Montjoi Serra de Rodes Barraca comunal de pescadors 
Exposicions Bibliografia
   
Notes Editor
1) Mida de l'original 11x8 cm. 2) per informació sobre la cala, PLUJÀ i CANALS, Arnald, "Estudi del Cap de Creus, la costa. Diccionari toponímic, etimològic i geogràfic", Figueres, 1a ed., 1996, pàg. 202. 3) Datació a partir de les dates extremes generals de la col·lecció Reixach.   
Reproducció Adquisició Accés
No  Donació  Lliure