L'ARXIU MUNICIPAL DE ROSES posa a disposició de tots els usuaris un cercador d'imatges que permet divulgar el ric i extens patrimoni fotogràfic de Roses. Amb una presentació senzilla i intuïtiva, només heu d'escriure la paraula de voleu trobar o seleccionar la col·lecció fotogràfica o l'autor que volgueu. A més, podeu engrandir la imatge i analitzar-ne millor el contingut.

Paulatinament, s'aniran publicant noves col·leccions fotogràfiques que permetran conèixer millor l'evolució històrica de Roses en els seus diversos vessants: econòmic, social, polític, festiu, religiós o esportiu. En definitiva, us convidem a veure Roses a través de les imatges, des de les darreries de segle XIX fins als encara recents anys 70. Un viatge a través del temps i de les fotografies.

AVÍS LEGAL

L'Ajuntament de Roses presenta les fotografies dels seus fons per facilitar-ne la consulta als ciutadans. El fet de difondre les imatges en aquest catàleg no vol dir que se n’autoritzi qualsevol ús. Existeixen drets de propietat intel·lectual vigents que han de ser respectats. Les persones que desitgin disposar d'una reproducció poden sol·licitar-la a l’Arxiu Municipal de Roses. En qualsevol cas, en la difusió de les imatges s’ha de fer constar el nom del fotògraf i la referència de l’Arxiu Municipal de Roses.